ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Askot Fabrics

Who we are
Η Askot Fabrics ασχολείται με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τη δημιουργία κουρτινών από το ράψιμο μέχρι και το σχεδιασμό. Διαθέτει πληθώρα επιλογών οικιακής ένδυσης για το σπίτι και τα έπιπλα σας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στον τομέα από το 1915, όταν ο Αχιλλέας Ασκώτης ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα μικρό κατάστημα στην οδό Ερμού - το οποίο σήμερα βρίσκεται εντός της Πράσινης Γραμμής, στη Λευκωσία. Παρά τις προκλήσεις αυτές, το Askot Fabrics έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η εταιρεία με το σημερινό της όνομα ιδρύθηκε το 1996 όταν ο Ανδρέας Ασκώτης άρχισε να ειδικεύεται σε είδη οικιακής ένδυσης.
Σήμερα, η Askot Fabrics συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με την πάροδο των ετών με την τρίτη γενιά στο προβάδισμα. Ο Περικλής Ασκώτης με εξειδίκευση στην εσωτερική διακόσμηση, ηγείται της εταιρείας, ενώ πολλά σπίτια στην Κύπρο φέρουν την υπογραφή του. Και η αισθητική εντύπωση και οι εικαστικές τέχνες μοιάζουν με κλειδί για να παρατηρεί και κατανοεί τη διακόσμηση, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλη τη δημιουργία. Υφάσματα για κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρία τοίχου (wallpaper), καταστκευασμένα με τα μέτρα των πελατών - σεντόνια, διακοσμητικά μαξιλαράκια, χαλιά, έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα και ρολοκουρτίνες σκίασης, roman blinds κλπ. Εκτός αυτού, το κατάστημα μας δίνει την δυνατότητα για την επιλογή ηλεκτρικών κουρτινών κίνησης.

Προσφέρει προϊόντα σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια των ετών, η Askot Fabrics δεν σταμάτησε, ούτε ελαχιστοποίησε την ποιόητητα των προϊόντων που διαθέτει και δημιουργεί. Η σχέση μας με τους πελάτες της, δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της, είναι η παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Παρέχει στους πελάτες επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως αφαίρεση, συντήρηση και επανατοποθέτηση των κουρτινών στην πτωταρχική τους εμφάνιση.

Πέρασε πάνω από ένα αιώνας, και η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση με τους πελάτες της αλλά και τις άψογες συνεργασίες με ευρωπαϊκά υφάσματα και οίκους εσωτερικής διακόσμησης. Εκατό έξι χρόνια μετά την ίδρυση του, ο Περικλής Ασκώτης διευθύνει την εταιρεία ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του, από τους οποίους προέρχεται το διαχρονικό προφίλ μιας κορυφαίας εταιρείας στην Κύπρο και παραμένει στη λίστα με τις πιο υγιείς κυπριακές επιχειρήσεις.