Ποιοι είμαστε;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Askot Fabrics

Who we are

Η Askot Fabrics ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τη δημιουργία κουρτινών από το ράψιμο μέχρι και την εφαρμογή τους, ενώ διαθέτει πληθώρα επιλογών οικιακής διακόσμησης για το σπίτι και τα έπιπλα σας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στον κλάδο από το 1915, όταν ο Αχιλλέας Ασκώτης ξεκίνησε για πρώτη φορά με ένα μικρό κατάστημα στη Λευκωσία στην οδό Ερμού, το οποίο σήμερα βρίσκεται εντός της Πράσινης Γραμμής. Παρά τις προκλήσεις αυτές, η Askot Fabrics είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η εταιρεία μετονομάστηκε το 1996, όταν ο Περικλής Ασκώτης άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία μαζί με τον πατέρα του.

Σήμερα, η Askot Fabrics συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην πάροδο των ετών, με την τρίτη γενιά να ηγείται. Ο Περικλής Ασκώτης, με εξειδίκευση στην εσωτερική διακόσμηση, κρατά τα ηνία της εταιρείας, ενώ πολλές κατοικίες στην Κύπρο φέρουν την υπογραφή του.

Υφάσματα για κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχων (wallpaper), διακοσμητικά μαξιλάρια, όλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης σεντόνια, χαλιά, έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα και ρολοκουρτίνες σκίασης, roman blinds, κλπ. ενώ ταυτόχρονα σας παρέχετε η δυνατότητα της επιλογής κουρτινών ηλεκτρικού μηχανισμού κίνησης.

Προσφέροντας προϊόντα σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, η Askot Fabrics, σεβόμενη την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους πελάτες της, διατηρεί αναλλοίωτη στη διάρκεια των ετών την ποιότητα των προϊόντων που δημιουργεί και διαθέτει. Η σχέση με τους πελάτες μας δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας. Ένα μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών και μετά την πώληση, καθώς προσφέρουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως αφαίρεση, συντήρηση και επανατοποθέτηση των κουρτινών στην πρωταρχική τους εμφάνιση.

Μετρώντας πάνω από έναν αιώνα παρουσίας στην αγορά, η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει την άριστη εξυπηρέτησή της στους πελάτες της διατηρώντας τις άψογες συνεργασίες της με ευρωπαϊκούς οίκους υφασμάτων και ειδών εσωτερικής διακόσμησης. Εκατό χρόνια μετά την ίδρυση της, ο Περικλής Ασκώτης διευθύνει την εταιρεία ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του, από τους οποίους προέρχεται το διαχρονικό προφίλ μιας κορυφαίας εταιρείας στην Κύπρο, παραμένοντας ψηλά στη λίστα των πελατών μας για τις υψηλές προδιαγραφές μας σε κάθε προϊόν και υπηρεσία μας.